NYHED

DIGITALT ALBUM

Til kunstnere:

Hvordan du bliver en del af os?

Din profil her i Manifest/ Den Levende Kunsts digitale album.

Har du før udstillet på Manifest (ikke noget krav) eller har lyst til at blive en af vores faste digitale udstillere kan du nu få din egen profil med billede, et  værk som du selv vælger. Det kan ændres i løbet af året. Du sender det sammen med dine kontaktoplysninger. (hjemmeside, mail og mobilnummer)

Det koster kun kr. 300 for et år.

Det er nemt, du sender os et foto af dig selv, et selvvalgt værk samt dine kontaktinformationer os. Vi vil fremhæve din profil på vores hjemmesides forside og via facebook og du bliver vist på galleriets videoer via Youtube med løbende udskiftning mellem kunstnerne på Manifests DIGITALE ALBUM. Ønsker du flere værker på din profil koster det kr. 100,- pr. billede.

(Vi er igang med at lave en video om hvordan din profil kan komme til at se ud, når vi ca. en gang om måneden har en ny udstilling på programmet.) Kommer snart…

Er du medlem af Manifests venner giver vi en rabat på kr. 50. Et medlemskab af manifests venner koster kr. 300 pr. år. Betal via mobilepay: 20167605 og skriv: Manifests ven sammen med din indbetaling.

VI TAGER IKKE PROVISION AF DINE SALG

Er du interesseret i at være en del af Det levende digitale album.

Kontakt os på følgende mail. HER

Du betaler via dette mobilepay nummer: 20167605

Ved indbetaling via mobilepay skriv: digitalt album

Når året er gået og du stadig gerne vil være en del af det digitale album, så betaler du kr. 300,-,  igen og skriver en meddelelsen via din indbetaling: digitalt album.

Så klarer vi resten.

Sådan kommer din profil til at se ud. Ved et tryk på billederne bliver de næsten i fuld skærmstørrelse.

Foto af dig

Dit eget selvvalgte værk

Kontaktinformation

Navn: Thorbjørn Rasmussen

Kontakt:

Mail: HER

Mobil: 42431504

Hjemmeside? 

Instagram: ?