BLIV MEDLEM

Du har måske ikke brug for en værkstedsplads, så kan vi i stedet for tilbyde dig et medlemskab hos Manifest. Det koster KUN kr. 250,- om året. (Pr. 1.marts 2022)

Hvad får jeg som medlem ?

En lille hyggelig gruppe af kreative mennesker ude på landet mellem Borup og Ejby v. Køge i et åbnet værksted/galleri i den gamle grisestald. Her kan medlemmerne komme og gå i åbningstiden. På grillafterne snakker vi mest om kunst. Altid gratis kaffe og te. Fællesspisning med de andre medlemmer samt de kunstnere der arbejder i deres værksteder. 

Der kommer nye tiltag, når der åbnes op igen efter Coronaen. Det koster kun kr. 250,- pr. Væg. Normalpris kr. 300,-.  Der er mulighed for at opstille eget staffeli i vores fællesrum og male. Der er rabat på kr. 100 til malekurser, mens er der en mindre rabat til andre arrangementer der kræver betaling.

(Dog kan der være arrangementer der ikke gives rabat på)

Hvis du er interesseret, så udfyld venligst formularen til højre.

Beløbet kan indsættes på MobilePay: 20 16 76 05.

Du er medlem fra vi har modtaget din betaling og gælder for et år frem.

Har du spørgsmål, så kontakt os på: mobil: 20 16 76 05 mellem kl. 12-17 i vores åbningstid eller på mail: Har du spørgsmål?

Bliv medlem ved at udfylde denne formular og indbetal kr. 250,- via Mobilepay: 20 16 76 05, så er du medlem hos Manifest/ Den Levende Kunst. Du modtager en mail med flere oplysninger samt en invitation til vores lukket medlemsgruppe på Facebook.