Birgitte Drent Sørensen

Hvis jeg skal omtale mig selv, så er jeg Nordisk med stort N. Jeg har altid været fascineret af især de nordatlantiske lande, so jeg bliver ved med at vende tilbage til. Det er naturen, men også vores fælles historie der tiltrækker mig.

Dan jeg begyndte at male i 2006, var det naturligt for mig at male landskabsbilleder fra Grønland, Færøerne og Island, men også de nordiske helleristninger fandt hurtigt vej til lærred. Dette udviklede sig til også at omfatte hulemalerier fra de huler, jeg har besøgt rundt om i Europa.

Jeg har i en længere årrække undervist frivilligt i billedkunst bla. i “Oasen” i Haslev og “Huset” i Faxe Ladeplads samt i LOF/Sakskøbing. Yderlig holder jeg foredrag om mine rejser, et historisk foredrag om de nordiske helleristninger og to kunstforedrag, dels om Oluf Høst (Mennesket bag maleren) og Niels Larsen Stevns (Lysets maler).

Er du interesseret i at høre nærmere om min billedkunst, foredrag eller noget helt andet. Du er velkommen til at kontakte mig på: bds@fakse-ldp.dk eller mobil 20 35 60 93.

Klik HER for at se Birgitte’s egen hjemmeside.