Projektdesign med malerier

Giv din virksomhed et unikt udseende med dansk nutidskunst både ude og inde via indendørs eller udendørs vægmalerier. Vægmalerier designes selvfølgelig i samarbejde med dig/jer. 

Bente Gammelgaard udarbejder på basis af samtaler med jer skitser, så I kan få en idé om, hvordan det færdige værk kommer til at se ud, før hun begynder at male vægmaleriet, fordi det er meget vigtigt, at vægmaleriet signalerer det, som I gerne vil have, jeres virksomhed skal udstråle. 

Står I over for at skulle anskaffe kunst til væggene, kan Bente Gammelgaard levere alsidig nutidskunst. Galleriet rummer et bredt udsnit af samtidskunst i mange forskellige genrer og stilarter via de forskellige kunstnere, der udstiller i galleriet, der er beliggende Tornbjergvej 19, Viby Sjælland. 

Hvis I er interesseret I at høre mere om vægmalerier samt, hvad det koster at få et unikt vægmaleri, så kontakt Bente Gammelgaard på tlf. 20 16 76 05 eller pr. mail: info@mdlk.dk. I kan selvfølgelig også kontakte Bente via det samme telefonnummer og e-mail, hvis I er interesseret i at få ny kunst på væggene. Ring eller skriv og få en aftale om, hvornår I kan besøge galleriet, da galleriet har åbent både på de sædvanlige åbningstidspunkter, som er onsdage 16-20 samt fredage, lørdage og søndage kl. 12-17 samt efter aftale. 

Billeder viser eksempler på tidligere udførte opgaver hos EBO Consult A/S og Hvidovre Boligselskab, afdeling Hvidovre Parken samt eksempler på væghængt kunst, som har været udstillet i galleriet