Vores faste udstillere

Bliv fast udstiller hos Manifest/ Den Levende Kunst. Kontakt Bente Gammelgaard på mobil: 20167605

Ole Marstrand

F. 1937

Sømand, Teknisk tegner, Marketingskonsulent m.v. Selvlært, Fotograf, Jazzmusiker,  Billedkunstner.

Jeg begyndte for nogle år siden at male og opfatter mine malerier som en jazzimprovisation med underbevidstheden som førerhund. Har udstillet mere end 35 gange. Her i blandt 6 censurerede udstillinger. Bla. Den internationale Art festival: ANIMA MUNDI i Litauen.

Kontakt:

Tlf.: 86451111

Mail:

ole.marstrand@gmail.com

Facebook

Susanne Baumann billede

Susanne Baumann

Jeg er født i 1951, og allerede som barn holdt jeg meget af at tegne og male, inspireret af min mor og morfar, der begge var fremragende malere.

Da jeg som ung kom i lære hos Stelling Farve og Lak, blev min interesse for oliemaleriet vakt, og jeg brugt en del af min sparsomme løn til at købe lærred og maling i Stellings butik.

Herefter blev jeg rejseleder hos Spies, og har arbejdet i en periode i Spanien, Mallorca og Tenerife indtil jeg mødte min mand som jeg blev gift med. Vi fik to børn, og alt om maleriet blev glemt for en tid. Da min søn blev voksen, forærede han mig til min fødselsdag et par store lærreder og nogle akrylfarver. De fik dog lov til at ligge i nogen tid indtil jeg i 2007 pludselig fik lyst til igen at male, og denne gang med akryl, som jo er noget nemmere at have med at gøre end oliefarve. Jeg blev ret vild med at jeg ikke behøvede lade billederne stå og tørre i flere uger, og før jeg fik set mig om, havde jeg malet over 100 malerier.

Jeg har nu haft en del udstillinger, samt mit eget lille galleri i et halvt år. Jeg er medlem af bestyrelsen i Hvidovre Kunstforening, hvor jeg er redaktør af deres medlemsblad og administrator på deres hjemmeside..

Kontakt:

Tlf.:  30 30 12 21

Mail: gallerisb@outlook.com

 

Alan Hauge Christensen

Jeg er interesseret i at udstille i forskellige kunstforeninger, men jeg har også lyst til at hænge mine billeder op andre steder, cafeer, virksomheder o.s.v, hvis det skulle have interesse. Skriv på alanhaugec @ gmail.com så finder vi ud af hvornår det kan passe.

Jeg har en traditionel uddannelse indenfor det litografiske håndværk og fulgte med den tekniske udvikling som mediegrafiker.

Jeg er autodidakt kunstner. Jeg har i mange år arbejdet med Foto og Digital Art. I dag er det mest maleriet og skulpturer der er fokus på. Jeg har modtaget undervisning / sparring af bl.a. Erik Schwarzbart, Mette Lorenzen, Lars Christian Hansen, Vivi Amelung, Tina Lund Christiansen, Xenia Michaelsen og Sandra Duran Wilson.

Jeg kan lide at mine billeder fortæller en historie. Men jeg lader tolkningen og oplevelsen stå åben til beskueren. Jeg lader det altid være op til den der ser at danne sig sin egen historie. Så jeg forsøger at holde tolkningen åben.

Instagram

Hjemmeside

MobilePay: 21376949

 

Else Bruun Larsen

Frihåndssyr sine værker, som collager af stof, plastik og papir.

Mange af billederne er portrætter af katte, men også andre dyr og mennesker finder vej til symaskinen. Kattene syes efter foto fra MinVenKatten Hobro, isbjørne efter hendes gamle tegninger fra Zoologisk Have og kvindekroppene efter gamle croquistegninger som oplæg. Stoflapperne placeres med nåle, og det ofte farverige værk vokser frem lidt efter lidt ved symaskinen.

Det lykkes at fange kattens sjæl, såvel som kvindekroppens skønhed på en underfundig, sensuel måde.

Else Bruun Larsen har udstillet sine værker i København, New York og Berlin. Hun har boet mange år i udlandet, men bor nu i Nordjylland.

Kontakt:

Hjemmeside

Mail

MobilePay:  51358292

 

Karen Margrethe Hartvig

Kontakt

Telefon : 26 13 59 08

Mail

Hjemmeside

Instagram

Facebook

“Lysten driver værket”

Jeg dyrker et emne eller materiale i en tid, for så at springe videre til noget andet som jeg må undersøge. Reflektere over, bearbejde og udtrykke. Eller forkaste …
Nogle gange dukker dét op igen, trænger sig på – og så må der være en mening med, at det skal udfoldes.

Ting tager tid. 

Det enkle – enkelheden – er en tilbagevendende faktor i min kunst –  det udtryksfulde og sanselige. 

Jeg giver helst ikke mine ting titler, da jeg synes beskueren skal danne sine egne indtryk. En titel kan ødelægge oplevelsen, og derved gøre beskuerens tilgang fastlåst. Der er dog altid undtagelser.

Ands Artwork

Ny fast udstiller hos Manifest/ Den Levende Kunst

Kunstnerprofil kommer snart