Vores faste udstillere

Bliv fast udstiller hos Manifest/ Den Levende Kunst. Kontakt Bente Gammelgaard på mobil: 20167605

Alan Hauge Christensen

Jeg er interesseret i at udstille i forskellige kunstforeninger, men jeg har også lyst til at hænge mine billeder op andre steder, cafeer, virksomheder o.s.v, hvis det skulle have interesse. Skriv på alanhaugec @ gmail.com så finder vi ud af hvornår det kan passe.

Jeg har en traditionel uddannelse indenfor det litografiske håndværk og fulgte med den tekniske udvikling som mediegrafiker.

Jeg er autodidakt kunstner. Jeg har i mange år arbejdet med Foto og Digital Art. I dag er det mest maleriet og skulpturer der er fokus på. Jeg har modtaget undervisning / sparring af bl.a. Erik Schwarzbart, Mette Lorenzen, Lars Christian Hansen, Vivi Amelung, Tina Lund Christiansen, Xenia Michaelsen og Sandra Duran Wilson.

Jeg kan lide at mine billeder fortæller en historie. Men jeg lader tolkningen og oplevelsen stå åben til beskueren. Jeg lader det altid være op til den der ser at danne sig sin egen historie. Så jeg forsøger at holde tolkningen åben.

Instagram

Hjemmeside

MobilePay: 21376949

Irene Jönsson

Jeg har malet de sidste 20 år og udviklet min egen stil og maleteknik. Min passion for at skabe farverige malerier er stor.

En meget enkelt grundpalet udfordrer mig til at skabe de smukkeste farvenuancer, som jeg bruge i mine billeder.

Motivet er gerne inspireret af blomster, dyr, ansigter og mennesker. Jeg kan især godt lide at studere kropssprog og gengive en følelse, så man kan forstå billedet, som man selv vil.

Jeg maler med akryl på lærred og bruger struktur for at gøre maleriet råt og lidt tredimensionel.

Kontakt: 

mobil: 24267697

Mail: irene.alice@icloud.com

Ands Artwork

Se flere af Ands Artworks værker i vores galleri.