Vores faste udstillere

Ole Marstrand

F. 1937

Sømand, Teknisk tegner, Marketingskonsulent m.v. Selvlært, Fotograf, Jazzmusiker,  Billedkunstner.

Jeg begyndte for nogle år siden at male og opfatter mine malerier som en jazzimprovisation med underbevidstheden som førerhund. Har udstillet mere end 35 gange. Her i blandt 6 censurerede udstillinger. Bla. Den internationale Art festival: ANIMA MUNDI i Litauen.

Kontakt:

Tlf.: 86451111

Mail:

ole.marstrand@gmail.com

Facebook

Susanne Baumann billede

Susanne Baumann

Jeg er født i 1951, og allerede som barn holdt jeg meget af at tegne og male, inspireret af min mor og morfar, der begge var fremragende malere.

Da jeg som ung kom i lære hos Stelling Farve og Lak, blev min interesse for oliemaleriet vakt, og jeg brugt en del af min sparsomme løn til at købe lærred og maling i Stellings butik.

Herefter blev jeg rejseleder hos Spies, og har arbejdet i en periode i Spanien, Mallorca og Tenerife indtil jeg mødte min mand som jeg blev gift med. Vi fik to børn, og alt om maleriet blev glemt for en tid. Da min søn blev voksen, forærede han mig til min fødselsdag et par store lærreder og nogle akrylfarver. De fik dog lov til at ligge i nogen tid indtil jeg i 2007 pludselig fik lyst til igen at male, og denne gang med akryl, som jo er noget nemmere at have med at gøre end oliefarve. Jeg blev ret vild med at jeg ikke behøvede lade billederne stå og tørre i flere uger, og før jeg fik set mig om, havde jeg malet over 100 malerier.

Jeg har nu haft en del udstillinger, samt mit eget lille galleri i et halvt år. Jeg er medlem af bestyrelsen i Hvidovre Kunstforening, hvor jeg er redaktør af deres medlemsblad og administrator på deres hjemmeside..

Kontakt:

Tlf.:  30 30 12 21

Mail: gallerisb@outlook.com

 

Flemming Hansen 

Arkitekt m.a.a. og billedkunstner født i 1935.

Færdig som tømrer og bygningskonstruktør 1957.

Elev på Kgl. Danske Kunstakademiets Arkitektskole hos Professor Viggo Møller Jensen, og Professor Halldor Gunnløgsson. Afgang 1966.

 

Sagsarkitekt hos arkitekterne Tyge Arnfred og Viggo Møller Jensen fra 1966- 1973. Hvor jeg arbejdede med Højskolebyggeri.

Medlem af Akedemisk Arkitektforening 1970.

Startede 1973 Flemming Hansens Tegnestue Ledøje.

Tegnestuen arbejdede med Højskole. Butikscenter.Enfamiliehuse, Arkitektkonkurrencer.samt andre bygningstyper og forslag.

Kontakt:

Tlf.: 40838243

Mail: karlflemminghansen@hotmail.com

HJEMMESIDE